Om meg..

Mitt navn er Kari Schøyen Paulsberg og er Veteropat* MNVF. Ble ferdig utdannet Veteropat fra Norsk Akademi for Naturmedisin sommeren 2010. Dette er en 5 års utdanning som er unik i Norge.
Les nærmere om Veteropati lenger ned på hjemmesiden.

Jeg er tidligere utdannet innen data, økonomi og innkjøp, men i voksen alder tok dyreinteressen fullstendig overhånd. De siste årene har jeg jobbet i helse- og skolesektoren som henholdsvis pleiemedarbeider og lærer samtidig som jeg studerte til veteropat. Jeg har hele tiden drevet med dyr, alt fra katter, hest og hund. Hovedinteressen ligger på hund og hundeoppdrett. Hjemme hos oss driver vi kennel Macblues som er oppdrett av langhårs collie, der vi har stor glede av å avle frem gode familie- og utstillingshunder. Gjennom studietiden har jeg fordypet meg i området reproduksjon og fødsel på hund. Jeg kommer gjerne ut og hjelper til under valpefødsel.

For tiden sitter jeg som leder i Norges Veteropatforbund, som er en særorganisasjon for Veteropatene i Norge.

* Gjør oppmerksom på at Mattilsynet etter henvendelse fra Den Norske veterinærforeningen vedtok at tittel Veteropat er i strid med dyrehelsepersonelloven § 16 annet ledd. Benevnelsen Veteropati er ikke tillatt brukt, men Norsk Akademi for Naturmedisin bestrider denne avgjørelsen, og påventer en overprøving av saken. se www.nan.no